Wednesday, July 20, 2011

SBM Sana-sini. Pengerusi dah sihat walafiat.

Wednesday, July 20, 2011 |

Salam bahagia.  Bertemu lagi dalam SBM Sana-sini.

Info 1.

Pengerusi SBM Pulau Pinang, Md Akhir Embi, kini telah kembali sihat walafiat.  menurut sumber, beliau telah menjalani pembedahan kecil di bahagian tengkuk untuk membuang darah beku yang terdapat di situ.  Mujur darah beku itu dapat dikesan awal oleh para doktor.  kalau tidak, berkemungkinan besar, pengerusi akan diserang penyakit angin ahmar atau stroke.

 

Kini, beliau masih lagi di hospital untuk rawatan lanjut.  Semalam, kerani, Timbalan pengerusi iaitu Johari Saad dan seorang ahli Biasa, Fadil telah datang melawat beliau di Hospital Kulim.

 

Info 2.

Setiausaha SBm Pahang terlibat dalam kemalangan di Sabah.  keadaannya dikhabarkan tidak membimbangkan.

 

Info 3.

Setiausaha SBM Kl/Selangor kini sakit.  Beliau kerap masuk hospital.  Hospital tu, ibarat rumah keduanyalah.  Dan sekarang, Puan Rosnah Ahmad mengambil alih sementara tempat beliau sebagai setiausaha di SBM Kl/Selangor.

 

Info 4.

pengerusi SBM Negeri Sembilan masuk hospital.  Menurut sumber, paru-paru beliau ada sedikit masalah.  Khabarnya bernanah.  Semoga beliau akan cepat sembuh dan kembali bertugas seperti biasa.

 

Info 5.  pengerusi SBM Terengganu akan bertolak ke Kuala Lumpur pada hari Khamis, malam Jumaat iaitu, 21ST Julai.  Beliau akan datang bersama-sama dengan cikgu Muhammad ismail.

 

Sementara setiausaha Pulau Pinang akan bertolak pada Jumaat 22ND Julai, sebelah malam.

 

Sekian untuk kali ini.Related Posts0 comments:

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog