Thursday, October 14, 2010

Pengumuman tambahan

Thursday, October 14, 2010 |

Dialog bersama SPRM

Warganegara Malaysia cacat penglihatan adalah dipelawa untuk menyertai satu sesi dialog bersama pihak Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia yang akan diadakan di SBM Cawangan KL/Selangor pada hari sabtu, bersamaan 23hb Oktober 2010 bermula jam 10.00 pagi. Tujuan dialog ini diadakan adalah bagi mencari penyelesaian terhadap permasalahan yang dihadapi oleh golongan cacat penglihatan semasa menjalani proses pengundian. Ianya akan disusuli dengan sesi pendaftaran sehingga jam 5.00 petang bagi sesiapa yang ingin mendaftar atau yang ingin membuat penyemakan terhadap pendaftaran atau tempat pengundian mereka.Related Posts0 comments:

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog