Friday, June 26, 2015

Teley MAB no. 587

Friday, June 26, 2015 |

Teley MAB no. 587

 

Isnin, 22hb Jun 2015

 

No. tel.: 03-22722687

 

Salam sejahtera,

 

Terdapat 6 pengumuman baharu,

 

Pengumuman 1: Sesi nyanyian bersama lagu Inggeris.

 

Sesi ini akan diadakan pada hari Sabtu, 11hb Julai dari jam 10.00 pagi hingga 1.00 tengah hari di Pusat Warga Emas Orang Buta Yuran sebanyak RM2.00 sahaja. Sila berdaftar dengan Violet di talian 22742576.

 

Pengumuman 2: Elaun Pekerja Cacat.

 

Mereka yang telah dipotong elaun ini, anda boleh mendaftarkan diri dengan pihak Kelab SBM KL/Selangor di talian 22764474. SBM akan menolong membuat rayuan dengan Jabatan Kebajikan.

 

Pengumuman 3: Tayangan wayang gambar.

 

Tayangan ini akan diadakan pada hari Sabtu, 25hb Julai di Dewan MAB. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Rasyid di samb. 305.

 

Pengumuman 4: Terkini tentang GST.

 

Orang-orang buta yang mahu membeli barang-barang dari Kedai Jualan, mestilah membawa bersama satu salinan fotostat Kad OKU untuk pertama kali. Anda tidak perlu membawa salinan tersebut untuk kunjungan seterusnya.

 

Pengumuman 5: Terkini tentang perkhidmatan-perkhidmatan perpustakaan.

 

Perkhidmatan cetakan boleh didapati bagi para pengguna untuk mencetak dokumen. Lain-lain perkhidmatan yang boleh didapati di sini adalah photostat, imbasan, emboss, binding and laminate.

 

Pengumuman 6: Terkini tentang biskut-biskut raya.

 

Boleh didapati di Kedai Jualan adalah biskut raya dalam empat jenis: Coklat dengan Walnut, Melting Moments, Coffee Kisses dan English Shortbread. Setiap botol berharga RM22.00. tetapi anda boleh mendapatkan 2 botol pada harga RM40.00. Stok adalah terhad. Tolong cepat dan hubungi Zuraidah di samb. 154.

 

Terima kasih,

 

Ikhlas,

En. Godfrey Ooi.

Teley MAB no. 587

 

Monday, 22nd June 2015

 

Tel. no. 03-22722687

 

Hello friends,

 

There are 6 new announcements,

 

Announcement 1: English Sing Along Session.

 

This will be on Saturday, 11th July from 10.00 am to 1.00 pm at The Elderly Blind Centre. The fee is RM2.00 only. Please register with Violet at 22742576.

 

Announcement 2: Elaun Pekerja Cacat.

 

Those who’s EPC has been cut, you can register with The SBM KL/Selangor Club at 22764474. SBM will help to appeal with the Ministry of Welfare.

 

Announcement 3: Movie screening.

 

This will be on Saturday, 25th July at The MAB Hall. For more info, please call Rasyid at ext. 305.

 

Announcement 4: GST update.

 

Blind persons wanting to buy items from the Sales Shop, must bring along a Photostat copy of the OKU Card at the first time. You don’t need to bring the copy for the subsequent visit.

 

Announcement 5: Library services update.

 

The printing service is available for the users to produce print documents. Other services available at the library are photostating, scanning, embossing, binding and lamination.

 

Announcement 6: Raya cookies update.

 

Available at The Sales Shop are cookies of four types: Chocolate with walnut, Melting Moments, Coffee Kisses and English Shortbread. Each bottle is RM22.00. But you can get 2 bottles of RM40.00. Stocks are limited. Please hurry and contact Zuraidah at ext. 154.

 

Thank you,

 

Regards,

Mr. Godfrey Ooi.Related Posts0 comments:

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog