Thursday, April 1, 2021

Info Pertis Rabu, 31 Mac 2021.

Thursday, April 1, 2021 |
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Berikut adalah pengumuman daripada PERTIS Pusat. Pengumuman PERTIS ini juga boleh didapati di talian tele info PERTIS, 03-22603950. Terdapat 1 pengumuman baru untuk minggu ini: Pengumuman baru: 1. Program Tanyalah ustaz. PERTIS melalui Biro Pendidikan dan Dakwah akan melaksanakan program Tanyalah Ustaz secara atas talian seperti ketetapan berikut: Tarikh: 3 April 2021, Sabtu. Masa: 10:00 pagi. Program ini boleh diikuti di FB page PERTIS dan Radio Suara PERTIS. Untuk mengajukan soalan, sila whatsapp di nombor +60137896639 atau email kepada raihah91@gmail.com sebelum atau pada hari Khamis bersamaan 1 April 2021.


Related Posts0 comments:

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog