Friday, December 4, 2009

Hari OKU 2009 : Datang Beramai-Ramai !

Friday, December 4, 2009 |

Hari OKU 2009

Tarikh : 5 Dis 2009 (Sabtu)
Masa : 9.00 pg - 6.00 ptg
Tempat : MAB Brickfield
Tema : Pendayaupayaan OKU ke arah Pembangunan Potensi Diri

*Perkhidmatan pengangkutan
* RapidKL, LRT dan Monorail PERCUMA kepada Orang Kurang Upaya (OKU) dan Pengiring
* Bas KL HOP-ON HOP-OFF PERCUMA
- Dari pukul 7 pg hingga 6 ptg
- Pick-up Point :-

* Terminal Bas Titiwangsa
* LRT Bandaraya
* KL Sentral ke Wisma MAB

Sumber : JKM

P/S : Suara OKU mungkin akan membuat liputan di sana. Mungkin dapat berjumpa esok dengan rakan-rakan. Hantar keterangan diri anda seperti nombor telefon di email suaraoku@gmail.com . Senang Suara OKU hubungi anda esok. Mana tahu anda bakal ditemubual. He He He .. Jangan tinggal nombor telefon di ruangan komen. Bahaya..


Related Posts



2 comments:

maiyah said...

sbnrnya dah siap2 nak pegi n dah sampai kat bangunan mab tapi akak tak nampak apa2 pun pas tu nak patah balik punya ssh jadi buat keputusan pergi midvalley je

Suara OKU said...

o ye ke..akak datang pukul berape? ada signboard karnival hari oku di sana..tapi mungkin tak perasan kot sebab die dibelakang bangunan MAB.

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog