Sunday, May 6, 2012

Corat-coret AGM SBM Pulau Pinang

Sunday, May 6, 2012 |

Sudah lama rasanya tidak menulis di sini.  Maklumlah, tak tau apa yang nak dituliskan.

 

Baru-baru ini SBM penang telah selamat mengadakan AGM-nya yang telah dilangsungkan pada 29TH April yang lalu.  kedatangan para ahli agak memuaskan juga. 60 lebih ahli yang hadir.  Mesyuarat bermula pada kira-kira jam 10:15 pagi.

 

Ia dimulakan dengan ucapan pengerusi SBM Pulau Pinang saudara MD Akhir Embi.  pengerusi mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan presiden SBM, Hj Nazari yang sudi hadir ke mesyuarat agung ini.  Ini diikuti dengan ucapan tuan presiden yang amat dikasihi dan disayangi Tuan HJ Nazari.  Beliau menekankan perlunya bersatu dalam persatuan dan harus berpadu dan berusaha untuk memantapkan lagi persatuan orang buta ini.

 

Selesai ucapan, tuan presiden seterusnya merasmikan mesyuarat AGM SBM Cawangan Pulau Pinang.  Mesyuarat berjalan lancar dan selesai pada kira-kira jam 1:30 tengahari.  Hari tu, kami makan nasi berlaukkan ayam masak merah.  Wah, sedap sekali.  Pandai si Mona Ahmad, salah seorang AJK SBM Pulau Pinang order makan.

 

Itulah serba sedikit corat-coret AGM SBM Pulau Pinang dari saya.Related Posts0 comments:

Post a Comment

Statistik

Perhatian kepada pengunjung blog Suara Oku..

Blog ini adalah bertujuan untuk memberi informasi terkini dan memperjuangkan nasib Orang Kelainan Upaya(OKU) di Malaysia.

Justeru itu pihak blog memohon jasa baik pengunjung untuk menyumbang sebarang informasi berkenaan kempen,artikel dan apa sahaja yang melibatkan OKU.
Pihak blog juga ingin mengajak rakan-rakan di luar yang berminat untuk menulis mengenai OKU untuk menyertai kami terutamanya daripada golongan OKU sendiri.
Pihak blog juga amat menghargai sekiranya rakan-rakan membuat pautan blog ini di blog anda.

Sebarang pertanyaan dan cadangan silalah email pada :
suaraoku@gmail.com.
-Terima Kasih-

"Bukan Wang Yang Ku Pinta, Cuma Secebis Perhatian "

OKU'S Supporter Blogger

OKU'S Supporter Blogger

Pandangan Anda


ShoutMix chat widget

Followers

 
Copyright © Suara OKU | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog